Přeskočit na obsah

Konec domácí sezony ve velkém stylu, v sobotu v Karlových Varech přivítáme Modřice!

Lepší závěr domácí sezony jsme si přát nemohli ani ve snu. V posledním domácím mistrovském utkání roku 2016 přivítá A tým SK Liapor Witte úřadující klubové mistry republiky, tým MNK Modřice. A dá se čekat opravdické „maso“, neboť vyhrát budou chtít oba soupeři.

O motivaci hostí není nejmenších pochyb, v první řadě jim jde o odvetu za domácí porážku 3:5 v prvním semifinálovém utkání doma před týdnem. Ta nejenže znamenala ukončení jejich více než čtyři roky trvající neporazitelnosti, ale docela reálně ohrozila i jejich šance na postup do extraligového finále. Vyhrát prostě „musí“ už proto, aby si vynutili rozhodující třetí utkání doma. Vysokou motivaci ale mají i naši hráči, kteří si před týdnem ověřili, že dokážou Modřice porazit, otevřela se před nimi možnost ukončit semifinálovou sérii už na druhý pokus a oslavit před svými fanoušky postup do finále, a jsou odhodláni udělat pro to všechno, co je v jejich silách a možnostech. Budeme jim v tom fandit!!

Reálně vzato jsou favority duelu hosté z Modřic, pro náš tým by mohla hovořit výhoda domácího prostředí, jenže právě o tu naši hráči nejspíše přijdou. Počasí totiž nevěstí nic dobrého a pravděpodobnost, že se bude hrát v hale, se limitně blíží jistotě. Pro případ deště je zamluvena Hala pro míčové sporty v areálu KV Arena, která je pro náš tým stejně cizí, jako pro hosty. Utkání se tak bude hrát na „neutrální půdě“ a vyhraje ten, kdo se s tím dokáže lépe popasovat.

Semifinálové utkání SK Liapor Witte – MNK Modřice se hraje v sobotu 8. října od 14:00 hodin na dvorcích SK Liapor Witte v Doubí, pokud rozhodčí po zahájení uznají hrací plochu za neregulérní, bude se hrát v Hale pro míčové sporty v areálu KV Arena. Pro diváky tam bude zajištěný stejný doprovodný program, na jaký jsou zvyklí z Doubí včetně soutěže v kopání „prasátek“ o pětistovku a bohatá divácká tombola. Stejně tak bude v hale zajištěno po celou dobu hry občerstvení a nápoje v bufetu. Tož přijďte zafandit!