Přeskočit na obsah

Naše béčko v neděli hostí Chabařovice, v sázce je první místo tabulky II. ligy A

Vítězství 6:1 ve 13. kole nad Hlavencem vrátilo B tým SK Liapor Witte B na první příčku ve skupině A II. ligy a teď, poslední prázdninovou neděli, je tady šance tohle umístění potvrdit jako konečné. Nebude to ovšem zadarmo, v souboji s kvalitním celkem Slovanu Chabřovice musí naše béčko uhrát alespoň bod.

Třetí nejvyšší česká soutěž nohejbalistů je letos velmi vyrovnaná, ve skupině A rozhodnou o konečném pořadí na prvních třech místech až výsledky posledního kola základní části. Kandidáty na prvenství jsou aktuálně první Liapor B a chabařovický Slovan, který na druhém místě ztrácí jeden jediný bod. Náš tým musí pro udržení prvenství v neděli získat alespoň bod, ale Chabařovičtí nám nebudou chtít nechat ani ten. Potřebují totiž udržet alespoň druhé místo, které je vstupenkou do kvalifikace o I. ligu, a o to by mohli přijít nejenom v případě prohry, ale i plichty. Na záda jim totiž dýchá aktuálně třetí Pankrác, která na Chabařovice ztrácí bod a hraje (a předpokládá se, že vyhraje) v Hlavenci. Kdyby se s Chabařovicemi bodově srovnala, rozhodovaly by vzájemné zápasy, a na ty je Pankrác lepší.
Utkání posledního kola základní části A skupiny II. ligy SK Liapor Witte B – Slovan Chabařovice se hraje na dvorcích  v Doubí v neděli 27. srpna od 14:00 hodin.