Přeskočit na obsah

Chmelaři ze Žatce v Doubí ulovili kanára

Dva „kanáry“ se zrodily v sobotu v 10. kole Extraligy nohejbalu. Pro prvního si zajely předposlední České Budějovice do Modřic a pro druhého poslední Žatec k nám do Karlových Varů. Příjemným překvapením pro nás byla plichta Čelákovic ve Vsetíně, díky které se náš tým v tabulce posunul na 3. příčku před Vsetín.

Utkání začalo kvůli dešti o tři čtvrti hodiny později, o to dříve pak ale skončilo. Čistého času se hrálo jen dvě hodiny. Hosté přijeli bez svého nejlepšího hráče Ondry Víta, bez něj by možná nebyla jejich prohra tak vysoká, ale naši by tak jako tak vyhráli. „Myslím, že výsledek hovoří za všechny komentáře. Utkání jsme měli od začátku až do konce pod kontrolou, a to i zápasy, které se hrály na tři sety. V nejlepším světle se ve vložené dvojce představili naši junioři Dan Svoboda s Radimem Kubínem a vynikající výkon podal Michal Kokštein v singlu,“ nešetřil chválou prezident SK Liapor Witte Vladimír Hlavatý.

SK Liapor Witte – SKN Žatec 6 : 0

Zápasy: Vanke, Kokštein – Petr Vít, Kovařík 9:10, 10:5, 10:8; Jakub Medek, Hron – Sýs, Zlatohlávek 10:8, 10:8; Vanke, Matěj Medek, Vlasta Kubín – Petr Vít, Sýs, Pertlík (Brehm) 10:3, 10:5; Jakub Medek, Kokštein, Hron – Pecina, Kovařík, Zlatohlávek 10:6, 10:4; Radim Kubín, Svoboda (Vlasta Kubín) – Brehm, Pertlík10:4, 7:10, 10:7; Kokštein – Sýs 10:6, 6:10, 10:8.